Ziua Mondiala a Apei

Fara Apa, Viata nu ar exista! Pe 22 martie vom sarbatori Ziua Mondiala a Apei si, la fel ca in fiecare an, vom iesi cu bicicletele pe malul unui lac, pentru a ne aminti acest simplu adevar!

Tema de anul acesta este “Leaving no one behind“. Este promisiunea centrala de pe Agenda de Dezvoltare Sustenabila 2030. Prin aceasta agenda, tarile semnatare isi propun ca pana in anul 2030 sa fie asigurate resursele si managementul necesar pentru ca toti locuitorii planetei sa aiba acces la ‘apa sigura’.

Ca in fiecare an, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa organizeze, cu aceasta ocazie, o plimbare cu bicicletele pe malul unui lac. In timpul plimbarii, copiii vor povesti si vor afla lucruri interesanta despre apa si despre importanta ei in viata noastra. Mai multe detalii

Iesirea face parte din programul Eco WeCare.
De asemenea, cu aceasta ocazie vom vorbi despre o alta actiune Eco WeCare, este vorba de Ora Pamantului. Mai multe detalii

Programul este deschis membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet.
Iesirea este ProBono, iar Inscrierile se fac aici. Functie de prognoza meteo pot aparea modificari. Urmariti actualizarile pe blog.taberecusuflet.ro.

3 thoughts on “Ziua Mondiala a Apei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s