Weekend Activ in Valea Dorului

TabereCuSuflet0083Weekendul acesta am plecat spre Sinaia, pentru 2 zile de Schi! Sambata am urcat la Cota 2000 si am avut parte de o zi superba in Valea Dorului, a doua zi insa a batut vantul si ne-am refugiat la Predeal! Una peste alta, a fost un Weekend Activ minunat, cu multa diversitate si intr-o companie cat se poate de placuta:)

La Cota 2000 am fost intampinati de o vreme de primavara! Cu toate ca temperaturile erau pozitive, partia din Valea Dorului arata minunat, asa ca am profitat si am facut mai multe coborari in care am exersat virajul paralel! In partea a doua a zilei zapada s-a mai inmuiat, insa ne-am facut de lucru intr-un slalom montat in Firul Vaii, pentru o competitie de banked slalom. Competitia nu a mai avut loc din cauza vantului, insa noi ne-am bucurat de traseu si am ramas cu amintiri frumoase din acest adevarat  roller coaster:)

La Sinaia este multa zapada naturala peste 1500 m altitudine, asa ca la final am schiat nu numai in Valea Dorului, ci si pe Drumul de Vara intre Cota 2000 si Cota 1400!

Seara am spus Povesti, am jucat Dixit si Zaruri de Poveste:)

Iata pozele din prima zi de Weekend Activ:

Foto: Maria Georgescu, Tabere cu Suflet

 

2 thoughts on “Weekend Activ in Valea Dorului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s