Biciclete, Manastiri rupestre si Via Ferrata

TabereCuSuflet0136In ultima zi de Weekend Activ am fost cu bicicletele in Valea Lomului, unde ne-am catarat, am urcat pe Via Ferrata, am vizitat 2 biserici rupestre si am coborat in rapel!Daca sambata am avut parte de o vremea superba, duminica soarele s-a ascuns dupa norii grei din care toata ziua a picurat cate putin. Nu ne-a udat caci a burat mai mult, insa a fost pacat sa nu avem parte de o zi mai luminoasa la ce frumuseti ascunde Canionul Lomului!

In pofida ploii si a atmosferei mohorate, de toamna, atmosfera din grup a fost cat se poate de placuta, iar participantii  au spus ca “a fost o zi minunata” 🙂

Am pedalat 3 km pe malul Lomului mic, apoi am urcat pe traseul de Via Ferrata pana la Manastirea rupestra Nisovo, dupa care a urmat coborarea in rapel!
Dupa alti 3 km am ajuns la Manastirea Constantin si Elena, cocotata pe stanca la 20 de m deasupra traseului. Am urcat pe vechile trepte sapate de calugari si, odata ajunsi sus, am admirat urmele vechilor fresce care impodobeau odata tot peretele.

Pentru ca se facuse tarziu, de aici ne-am intors pe acelasi traseu. Ajunsi la masina, am spalat bicicletele in rau, apoi am pornit spre casa.

Iata pozele din aceasta zi frumoasa:


Foto: Tabere cu Suflet

7 thoughts on “Biciclete, Manastiri rupestre si Via Ferrata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s