Calatoria continua!

2A venit timpul pentru un nou Blog, caci, spunem noi, cel de fata si-a incheiat cu brio menirea:) Si cum peste doar  o luna si cateva zile incepe Vacanta celor 100 de zile, ne pregatim sa lansam Blogul Verii 2019! Acesta va continua sa gazduiasca poze si informatii din Tabere cu Suflet, in mod special din Taberele de Vara precum si de la Weekendurile Active din ce a mai ramas din aceasta Primavara!

Dupa cum probabil stiti deja, platforma Tabere cu Suflet este formata din siteul principal, care contine informatiile generale despre Taberele de Schi si de Vara, programul acestora, precum si programul Weekend Activ, la care se adauga un numar de bloguri ce cuprind poze de la activitatile curente. Aceste bloguri au fost create pentru a oferi parintilor posibilitatea sa vada zi de zi ce fac copiii lor in tabere, asa ca zilnic sunt urcate o multime de filme si poze de la activitatile cu copiii. Cum acestea ocupa mult spatiu, trebuie schimbate periodic.
Asa s-a ajuns la nu mai putin de 15 bloguri la capatul a 11 ani de tabere! Urmeaza al 16-lea si speram sa nu ne oprim aici:) Vizionare placuta in continuare!

 

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s