Tabara din Alpi – Ziua Pestilor

TabereCuSuflet0129Astazi de dimineata am urcat din nou pe ghetar, la Hintertux, unde am infruntat viscolul si am schiat in conditii de iarna! A fost Ziua Pestilor caci dupa-amiaza am mers la Aqua Parc, unde ne-am relaxat, ne-am balacit, ne-am dat in tobogane si ne-am distrat pe cinste:)

Astazi parca a fost si mai puternic viscolul pe ghetar! O parte dintre copii au ramas jos si au schiat la Tuxer Joch, insa cei mai viteji au urcat sus, la 3250 m. Aici zapada era excelenta, insa vantul sufla cu putere, vrand parca sa te ia pe sus si sa te poarte pe creste! Chiar si in aceste conditii, copiii din grupa Albinutelor s-au descurcat de minune, caci cu toate emotiile avute, au ajuns jos, cu un Zambet larg pe fata:)
La final am coborat pe partia Schwartze Pfanne pana la masina, la 1500 m, asadar o coborare uriasa, de nu mai putin de 1750 m diferenta de nivel, care ne-a purtat prin mai multe anotimpuri!

Dupa-amiaza am avut parte de noi Zambete, caci am mers la Aqua Parc! Ne-am dat in tobogane, am sarit in piscina cu valuri, am inotat, ba chiar am avut si un concurs de inot ale carui rezultate le vom urca pe siteul competitiei cat de curand! Vedeta a fost insa Vartejul, in care s-au invartit, si s-au tot invartit, parca fara sa mai ameteasca:)

Iata un scurt film si cateva poze din aceasta zi minunata:


Foto: Maria Georgescu, Tabere cu Suflet

 

One thought on “Tabara din Alpi – Ziua Pestilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s