Tabara pe 2 Roti

TabereCuSuflet068Vacanta cea Mare se apropie cu pasi repezi! In mai putin de 2 luni se incheie Scoala si incepe Aventura:)
Una dintre cele mai asteptate Tabere de Vara este Tabara pe 2 Roti de la Sinaia! Inscrierile se fac aici, iar pentru plata unui avans pana marti, 23 aprilie, puteti beneficia de reducerea de Early Booking.

Vara aceasta, micii Ciclisti au de unde alege, cai vom avea doua Tabere de Biciclete la rand: Tabara pe 2 Roti de la Sinaia din perioada 17-22 iunie si Transilvania pe 2 Roti, care are loc o saptamana mai tarziu!

In prima dintre ele vom sta la Vila Tabere cu Suflet si in mod sigur nu vom apuca sa ne plictisim! In afara de turele cu bicicleta, vom cauta comori, ne vom catara, vom face drumetii si vom merge la Paradisul Acvatic:)
In zona sunt o multime de variante de ture de bicicleta, atat pentru cei mici cat si pentru avansati! Un traseu foarte frumos este cel prin Gradina Reginei, o plimbare placuta si usoara este cea de la Castelul Peles, iar Drumul Legionarilor si Vechiul Drum al Prahovei sunt alte doua ture interesante!
Mai multe detalii despre Tabara gasiti aici.

Inscrierile se fac aici. Pretul taberei este de 250 Euro, iar pentru plata unui avans pana marti, 23 aprilie, puteti beneficia de o reducere de 10% prin programul Early Booking.
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati. va multumim si va asteptam uc drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s