Invitatie la Zimbrarie

taberecusuflet-787Weekendul acesta la o plimbare cu bicicletele la Zimbraria Neagra! Vom pedala pe traseul Tabere cu Suflet, vom vedea Rezervatia de Zimbrii si vom afla povestea acestor animale minunate!

Zimbrul este cel mai greu animal de uscat din Europa. In pofida staturii impresionante, este un mamifer rumegator, sociabil si pasnic. A fost vanat pana la extinctie, ultimul exemplar din Romania fiind vanat in 1790, apoi reintrodus in salbaticie incepand din 1950.
In „Descriptio Moldaviae”, Dimitrie Cantemir descrie vanatoarea de zimbri a lui Dragos Voda in urma careia a fost intemeiata Moldova. De atunci, Zimbrul este simbolul heraldic al Moldovei. Afla mai multe

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura cu bicicletele

Unde: Bucsani

Cand: Duminica, 17 martie

Obiective: Zimbraria Neagra Bucsani

Cine: Iesire deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Traseu: Traseul are 25 km lungime iar dificultatea este medie. Se merge pe asfalt, apoi pe drumuri forestiere si pe poteci, prin padure. Este un singur deal de urcat – un fals plat cu o diferenta de nivel de 120 m si o lungime de 2 km.

Ce oferim: Indrumare, apa, batoane / pastile energizante, intrare la rezervatia de Zimbri si garantia unei ture frumoase 🙂

Cat costa: 50 lei. Reducere 20% pentru detinatorii de carduri carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Dat fiind termenul scurt, va rugam sa ne transmiteti si prin SMS la acest numar daca vreti sa veniti.

Detalii: Pentru mai multe detalii va rugam sa nu ezitatri sa ne contactati. Iata cum a fost la una dintre iesirile la Zimbraria Bucsani.


Weekend Activ pe 2 Roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s