Programe ProBono

taberecusuflet076Primavara aceasta va propunem mai multe iesiri ProBono, cu bicicletele in parc sau la piscina:) Cu aceste ocazii parintii si copiii vor putea sa se intalneasca si sa ii cunoasca pe instructorii si supraveghetorii Tabere cu Suflet, inainte de plecarea in Taberele de Vara! Iesirile ProBono fac parte din programele WeCare si Puntea Increderii si vor avea loc lunar.

Iesirile ProBono sunt lunare, prima astfel de iesire fiind programata vineri, 22 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei. Urmeaza apoi o iesire miercuri, 10 aprilie, apoi cea din 16 mai si, in sfarsit, cea de duminica, 2 iunie, de la piscina:)

La iesirile cu bicicleta puteti veni si cu rolele:) Ne vom plimba prin Parcul Titan si vom da o tura de lac, sau prin Parcul National si vom da mai multe ture de stadion:)

Iesirile fac parte din programul Puntea Increderii, fiind un prilej sa ne cunoastem inainte de Taberele de Vara🙂 Activitatile sunt deschise membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet. Iesirile sunt ProBono, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii.

Pentru detalii despre ora si locul de intalnire, va rugam sa va inscrieti aici. Termenul limita este cu minim 5 zile inainte de eveniment. Programul iesirilor Weekend Activ se gaseste aici
Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

3 thoughts on “Programe ProBono

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s