WeCare pentru Iustin

btrZambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin care copiii fara posibilitati materiale au acces la programele Tabere cu Suflet.
Iata o cerere pentru Iustin, un baiat de 9 ani care a schiat cu noi in Tabara din Clabucet.  

Cererea pentru programul WeCare Zambet pentru toti Copiii a fost facuta de mama lui Iustin, care a oferit urmatoarele date publicabile:

– Numele copilului: Iustin

– Varsta copilului: 9 ani

– Programul la care doriti sa participati: initiere schi

– In ce consta aptitudinile speciale ale copilului: Ambitie, perseverenta, curaj

– Problemele care va impiedica sa va inscrieti pe calea normala la programele noastre: Familie monoparentala cu doi copii

– De ce considerati ca merita copilul sa participe gratuit / cu reducere la programele Tabere cu Suflet: Deoarece posibilitatile mele materiale sunt limitate si nu vreau sa fie afectati si sa i lipsesc de placerea de a schia.

– Sunteti dispus / dispusa sa acoperiti o parte din costul programului: Da

– In cazul in care cererea va fi aprobata, care considerati ca vor fi efectele benefice ale programului oferit gratuit asupra copilului: Faptul ca se va integra in acest grup.

– Daca exista, descrieti o situatie in care ati oferit ajutorul fara sa cereti nimic in schimb: Si noi, la randul nostru, am oferit altor copii ce aveau nevoie.

Cererea a fost facuta in data de 5.12.2018. Din discutia pe email cu mama lui Iustin, a reiesit ca programul pentru care s-a facut solicitarea a fost Scoala de Schi extern din perioada 8-13 ianuarie 2019. In concluzie, cererea a fost facuta cu 34 de zile inainte de inceperea programului vizat.

La cerere au fost atasate contractual WeCr-18 / 5.12.2018, Sentinta din care rezulta desfacerea casatoriei, precum si o poza publicabila a lui Iustin.

In analiza cererii s-a tinut cont de urmatoarele aspecte:

  • Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare al Asociatiei Tabere Cu Suflet, prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati au acces la programele Tabere cu Suflet.
  • Nu exista sponsori pentru acest program, ca urmare fondurile necesare derularii provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie.
  • Pentru a putea sa ne organizam mai bine, cererile pentru programul Zambet pentru toti Copiii trebuie facute cu 90 de zile inainte de inceperea programului vizat

In urma analizarii cererii, am observat anumite inadvertente fata de normele programului:

  • Termenul pentru intocmirea cererii nu a fost respectat.
  • Motivul invocat (Familie monoparentala cu doi copii) nu justifica, in sine, apelarea la acest program.

Din acest motiv, cu regret am anuntat ca cererea a fost respinsa.

Iustin a participat totusi, impreuna cu sora sa, la programul ales. Chiar si mama lui a schiat, fiind placut impresionata de modul cum a decurs Scoala de Schi si lasand un feedback minunat, pentru care ii multumim:)

One thought on “WeCare pentru Iustin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s