Tabara din Clabucet – Zambete pe partie

taberecusuflet0047In Tabara din Clabucet avem parte de o multime de Zambete, pe partie si nu numai:) Iata cateva Impresii de la Maia:

O tabara de neuitat

“Am ajuns obositi dupa un drum desrul de lung. In prima zi am fost repartizati in grupele care se potriveau fiecaruia in parte.

Apoi, timp de trei zile am schiat, facand pauza de o ora la pranz. Am fost pe partii abrupte sau mai drepte, dar cu totii au facut progrese. In fiecare seara ne-am pregatit fanioanelor pentru Marele Concurs.

Eu, personal, m-am simtit foarte bine pentru ca am invatat ca bucuria u inseamna sa te relaxezi sau sa iti iasa ceva foarte bine, ci ca te-ai distrat si ca ai facut tot ce ai putut. Am mai invatat si ca distractia poate fi oriunde, nu numai in camera cu prietenii, dar si cu instructorul si grupa de schi pe partie. Tabara m-a facut sa vad ce inseamna sa iti traiesti viata in timp ce exersezi sau muncesti!

Tabere cu Suflet fac fiecare activitate mai buna pentru toti, cand ne ajutam intre noi, facem fapte bune si ne gandim la ceilalti. Toate acestea le-am invatat in tabara! Deci, veniti si voi in TABERE CU SUFLET!

Si orice ar fi, nu uitati, nimic nu este rau cu adevarat daca o luati dintr-un alt unghi! Deci, FIFI POZITIVI!

Aceasta este parerea mea, dar cred ca toti s-au distrat de minune si au invatat ceva nou! Nimic nu este prea greu atunci cand incerci. Noi, cei din Tabere cu Suflet, am mers mai departe orice ar fi fost. Sper sa fim o echipa si in viitor!”

Iata cateva poze din grupa Ursuletilor, grupa Furnicutelor si cea a Fluturasilor:

Text: Maia Pripis
Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s