Blogul Tabere cu Suflet 2019

TabereCuSuflet0010Anul Nou aduce un nou Blog:) Blogul Tabere cu Suflet 2019 va gazdui poze si informatii din Taberele de Schi si de la Weekendurile Active din aceasta Iarna, precum si de la Taberele din prima parte a Vacantei de Vara!

Platforma Tabere cu Suflet contine Siteul principal Tabere cu Suflet, precum si mai multe bloguri wordpress. Siteul contine informatiile generale despre Taberele de Schi si de Vara, programul acestora, precum si programul Weekend Activ, iar pe blogurile secundare sunt urcate imagini si filme de la activitatile cu copiii din Tabere si de la Weekendurile Active.
Solutia aceasta a fost aleasa deoarece imaginile urcate ocupa mult spatiu, intre 500 MB si 1 Gb / luna, in timp ce siteul principal nu suporta mai mult de 10 Gbytes. Blogurile create pe platforma wordpress.com, in varianta gratuita, sunt limitate si ele la 3 GB, de aceea suntem nevoiti sa le schimbam periodic.

Iata ca, la capatul a 10 ani de tabere, Calatoria contuinua cu blogul numarul 15!  Va multumim ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani si speram sa il umplem impreuna, cat de curand, si pe acesta:)

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s